+373 (022) 54-28-70 teologie.ortodoxa@gmail.com

Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Izmail 46

Elevi ai Seminarului de Teologie participă la tabăra pentru tineret „Tradiție și Noutate”

În Contextul organizării Programului Național de Tabere pentru Tineret „Tradiție și Noutate”, ediția a IV-a, 2019, propus de Sectorul teologic-educațional  al Administrației Patriarhale, în conformitate cu Hotărârea a Sfântului Sinod, Biroul de Tineret al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, prin asociațiile de Tineret și-a propus organizarea taberei de la nivelul Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului, în perioada 16-21 septembrie 2019.

Tabăra va avea loc la Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” de la Sângeorz-Băi, din județul Bistrița-Năsăud, care își va deschide porțile pentru 70 de tineri cu vârsta între 18 și 35 de ani, din toate eparhiile Patriarhiei Române, dar și din Basarabia și Bucovina de Nord.

Cu Binecuvântarea Prot. Vetcislav Cazacu, Directorul Seminarului de Teologie Ortodoxă „Sfântul Ierarh Gavriil” din Chișinău, la Tabăra „Tradiție și Noutate” vor participa elevii clasei a XI-a: Comendant Grigore, Mungiu Ion, și elevi ai clasei a XII-a: Rarancean Roman, Volcu Mina, însoțiți de Prot. Alexandru Comendant, profesor de Studiul Noului Testament.

Leave a Reply