+373 (022) 54-28-70 teologie.ortodoxa@gmail.com

Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Izmail 46

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a prezentat pe noii conducători ai Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova

După oficierea parastasului în capela Sfinții Trei Ierarhi din cadrul ATOM, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova însoțit de către episcopul-vicar, Preasfințitul Ioan de Soroca, prorectorii, decanul și cadrele didactic superioare a vizitat elevii învățăcei din incinta Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova.

Întâistătătorul a fost primit cu dragoste și căldură de către elevi și profesori și a fost familiarizat cu fiecare clasă de studii în parte despre activitatea zilnică și reușitele lor. Cei ce învață și se învață în această instituție religioasă, au primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit ca și în continuare să sporească spre binele instituției dar mai ales pentru viața personală a fiecăruia.

În cadrul vizitei, a fost convocată adunarea generală a tuturor cadrelor didactice și administrative ale instituției unde Înaltpreasfinția Sa a prezentat pe noii conducători:

PC arhimandrit Nectarie (Gherman), starețul Mănăstirii Horești – Prorector pentru studii.

Dl Nicolae Ionichi – Prorector pentru management instituțional.

Ieromonahul Macarie (Crudu) – Decan al Facultății de Teologie Pastorală.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Leave a Reply