+373 (022) 54-28-70 teologie.ortodoxa@gmail.com

Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Izmail 46

Întrunire interconfesională cu exponenții Centrului Metagalactic din Moldova

Centrul Misionar Ortodox „Cuviosul ANATOLIE TIHAI”, în cooperare cu preoții profesorii ATOM, Octavian Solomon și Iulian Rață, la data 20 martie 2019, a organizat o întrunire interreligioasă cu cu exponenții Centrului Metagalactic din Moldova. Evenimentul sa desfășurat la sediul acestora.

Tematica fiind: „RASA NOUĂ ÎN NOUL VEAC”.

Exponenții Centrului Metagalactic susțin că omenirea actuală se află la o nouă etapă de dezvoltare în evoluția ei . Mai susțin că noi aparținem rasei a VI-a, ceea ce ne permite să accesăm la un alt nivel tainele universului.

O curiozitate pentru studenții teologi a fost informația potrivit căreia Sfânta Treime în anul 1995, s-a multiplicat în așa-zisa „sfânta pătrime”-, născându-se în consecință fiica treimii. La întrunire s-a mai discutat despre erarhia sintezei, reîncarnare, sfărsitul lumii ș.a. Membrii Centrului Misionar Ortodox „Cuviosul ANATOLIE TIHAI”, nu au irosit posibilitatea de a împărtăși doctrinele ortodoxe exponenților Centrului Metagalactic. Finalmente s-a programat o altă întrunire pentru dialog interreligios cu un verhovnic al Centrului Metagalactic, din Federația Rusă.

Centrul Misionar Ortodox „ANATOLIE TIHAI”, mulțumește Centrului Metagalactic din Moldova, pentru tematica prezentată, pentru excursie și găzduirea evenimentului.

 

Leave a Reply