+373 (022) 54-28-70 teologie.ortodoxa@gmail.com

Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Izmail 46

Olimpiada interinstituţională la ora de Religie cu tema: „Floriile, Patimile și Învierea lui Hristos”

Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, activitățile din cadrul Săptămânii Tineretului Ortodox s-au desfășurat la Liceul Teoretic „George Meniuc” din Chișinău.

Joi, 29 martie, în Biserica cu Hramul „Sfântul Ierarh Nicolae” din incinta liceului sus menționat, a avut loc olimpiada interinstituțională la ora de religie cu tema: „Floriile, Patimile și Învierea lui Hristos”, participând elevi ai clasei a IV-a, de la următoarele instituții de învățământ: Liceul Teoretic „Georghe Meniuc”; Liceul Teoretic cu profil teatral „Elena Alistar”; Gimnaziul nr. 74 (Tohatin), și Școala primară nr. 19 (Vadul lui Vodă).

Întreaga activitate a fost ghidată de către juriu din care au făcut parte: Prot. Vetcsilav Cazacu, Prorectorul ATOM și președintele sectorului sinodal „Învățământ religios și studii teologice”, Prot. Gheorghe Zagnat, protopopul sectorului IV a mun. Chișinău și Doamna Natalia Cotoman, directorul Școlii primare nr. 19 din or. Vadul lui Vodă.

Pe parcursul orei, elevii au dat dovadă de cunoștințe, demonstrînd abilitățile sale, dînd răspuns la întrebări și fiind activi la sarcinile propuse.

La sfârşit, elevii și profesorii lor de religie au fost decorați din partea juriului cu Diplome pentru activitatea rodnică și dăruire în cadrul Săptămânii Tineretului Ortodox 2018.

Leave a Reply