+373 (022) 54-28-70 teologie.ortodoxa@gmail.com

Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Izmail 46

Seminar cu tematica: „BAZELE ȘTIINȚIFICE ALE CREȘTINISMULUI”.

Cu scopul de a propăvădui  Ortodoxia,  Centrul Misionar Ortodox „ANATOLIE TIHAI” a organizat un seminar cu tematica: „BAZELE ȘTIINȚIFICE ALE  CREȘTINISMULUI”.

Invitatul special a fost Oleg Voskrisenskii, filolog, candidat în științe pedagogice, coautorul manualuui școlar „BAZELE CULTURII ORTODOXE”, care a venit tocmai din SUA, Minisota pentru a susține acest seminar.

Seminarul a avut loc în sala de festivități a Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova.

Domnul Oleg  a relatat istoria Bibliei Ortodoxe ( timpul și  scriitorii ei)  a reprezentat mai multe dovezi istorice a originalității acesteia.

A prezentat dovezi arhiologice cu privire la personaje Biblice, cu privire la Iacov, fratele Lui Iisus după trup, Caiafa ș.a.   Finalmente invitații  seminarului au adresat întrebări domnului Oleg referitor la tematica scrisă mai sus, astfel gasindu-și fiecare răspunsuri în favoarea Bibliei Ortodoxe dar și a  Ortodoxiei.

Cu scopul de a împărtăși Ortodoxia,  Membrii  Centrului Misionar OrtodoxANATOLIE TIHAI”, nu au ezitat să se expună referitor la practicile  Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Centrul Misionar Ortodox „ANATOLIE TIHAI”, îi mulțumește coorganizatorilor seminarului în special   domnului Oleg Voskrisenskii pentru  prezentarea efectuată.

Leave a Reply