+373 (022) 54-28-70 teologie.ortodoxa@gmail.com

Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Izmail 46

Ședința extinsă a Facultății de Teologie Ortodoxă

Cu binecuvîntarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și a întregii Moldove, Rector al Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova, astăzi, 04 iunie 2024, a fost convocată şedința extinsă a Facultății de Teologie Ortodoxă.
La ședință au participat PC Arhim. Nectarie Gherman, Prorector pentru Studii, domnul Nicolae Ionichi, Prorector pentru Management instituțional, Ierom. Macarie Crudu, Decan al Facultății de Teologie Ortodoxă, precum și cadrele didactice ATOM.
La începutul ședinței a avut loc luări de cuvânt din partea administrației, totodadă, PC Arhim Nectarie a transmis mesajul de binecuvântare și mulțumire a Înaltpreasfințitului Vladimir adresat profesorilor acestei instituții teologice.
Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe subiecte care privesc evaluarea activității didactice și de cercetare, și perspectivele legate de activitățile viitoare, care se referă la perioada de admitere pentru anul universitar 2024-2025, la cele doua programe: licență și masterat.
În finalul ședinței au fost făcute precizări cu privire la buna desfășurare a examenelor din sesiunea de vară, precum și la procesul de finalizare a studiilor pentru studenții de la programele de licență și de la cel de la masterat.

Leave a Reply