+373 (022) 54-28-70 teologie.ortodoxa@gmail.com

Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Izmail 46

Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie de Ziua Sfântului Duh la capela studențească „Sfinții Trei Ierarhi”

Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, astăzi, 13 iunie 2022, în incinta Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova, în ziua prăznuirii Sfântului Duh, colectivul profesoral, absolvenții Seminarului de Teologie Ortodoxă „Sfântul Ierarh Gavriil” din Chișinău, absolvenții ai Grupei Reghent, absolvenții Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova, Absolvenți ai secției Masterat, s-au reunit pentru a participa la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, oficiată de către decanul facultății de Teologie, Prot. Andrei Oistric.

Alături de părintele decan s-au rugat preoţi profesori şi diaconii, precum și preoți absolvenți ai acestei intituții.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, a fost oficiat un Tedeum de mulțumire către Bunul Dumnezeu.

La încheiere, Prot. Andrei Oistric s-a adresat cu un cuvânt de felicitare către absolvenți, urându-le să fie slujitori adevărați ai Altarului și să propovăduiască cu neînfricare Adevărul mântuitor al Evangheliei.

Totodată, părintele decan i-a îndemnat pe absolvenții intituției să-și facă mereu timp pentru Dumnezeu, să fie uniți și să participe la sfintele slujbe, la Jertfa euharistică adusă pe Sfântul Prestol ca mulțumire Domnului pentru toate binefacerile Sale.

Leave a Reply